1 juni 2017

The Road to Pinkpop

Het is bijna zover dat ik in de auto stap naar Pinkpop!

 

Ik heb er machtig zin in om met dj Tommi de afterparty te draaien. Zaterdag in de DanceHall op Camping A vanaf +/- 23:30 uur gaan we er een prachtig avond/nacht van maken. Ben je in de buurt? Kom zeker even langs! Eigenlijk had ik al eerder een verhaaltje willen schrijven over de afgelopen maanden hoe het zo is gekomen dat ik bijna een wereldreis vanuit de Noordkop ga maken naar Landgraaf. Ik ben er gewoon niet aan toe gekomen door drukte en voorbereidingen voor die andere mooi feesten die gaan komen!

 

Wel hebben de regio kranten het opgepikt dus waarschijnlijk heb je dat wel gelezen. Vandaag is nog een leuke verslaggeefster van Radio Noord-Holland bij me geweest die er ook aandacht aan wil besteden. Vrijdag 2 juni is het interview te horen tussen 12:00 en 15:00 uur en ik zal het later nog online zetten.  Na Pinksteren komt er zeker nog een verslag over The Road To Pinkpop met wat beelden en ik zal op instagram en Facebook ook nog wel het één en ander plaatsen.

 

En om maar even in Pink termen te blijven: ‘God is a DJ’ dus ‘Get the party started’ en ‘Raise your Glass’ want dit is Fuckin’ Perfect’.

 

Doei xxx

 

Pinkpop, dj, Marcel Meijer, Camping, A, B, Festival, 2017,